085-7925041 [email protected]

Sportverhalen

Sporters over Krachtcentrale

Wil je weten hoe sporters Krachtcentrale ervaren? Lees hier hun sportverhalen. Verschillende sporters vertellen over hun uitdagingen en hoe Krachtcentrale hen geholpen heeft hun doelen te bereiken.

Sport verhalen

Sporters over Krachtcentrale

Wil je weten hoe sporters Krachtcentrale ervaren? Lees hier hun Sportverhalen. Verschillende sporters vertellen over hun uitdagingen en hoe Krachtcentrale hun geholpen heeft hun doelen te bereiken.

“De juiste training en voeding zijn belangrijk”

Naast mijn behoorlijk drukke baan als marketeer heb ik de laatste jaren een passie ontwikkeld voor crossfit.

De juiste training en voeding zijn heel belangrijk. Bij Krachtcentrale heb ik een optimale combinatie gevonden in de begeleiding van de personal trainer en diëtist. Onlangs ben ik bij de eerste drie geëindigd tijdens een wedstrijd, dat was nog niet eerder gelukt. Op naar plek 1 dus!

Anouk, 27 jaar
Crossfitter

Sportverhalen

“BIJ KRACHTCENTRALE HEB IK DE JUISTE MENSEN OM MIJ HEEN”

Ik ben een echte teamspeler, iets dat soms lastig is, omdat mijn sport een individuele sport is. Bij Krachtcentrale heb ik de juiste mensen om mij heen. Zij zijn als het ware mijn (begeleidings)team. Hierdoor heb ik de motivatie om extra hard te trainen!

Gezien mijn leeftijd en toch de wil om nog steeds als topsporter te trainen, heb ik een team nodig. Bij Krachtcentrale heb ik nauw contact met de fysiotherapeuten en de personal trainers om blessurevrij zo intensief mogelijk te trainen en mijn lichaam sterker te maken. Zo haal ik ondanks alles het hoogst haalbare uit mijn squash.

De combinatie van het wekelijks training onder begeleiding van de personal trainer van Krachtcentrale met de fysiotherapie behandelingen en mijn persoonlijke, fysieke programma zorgen ervoor dat ik mijn doel kan behalen: Het WK Masters komende zomer.

Dagmar, 46 jaar
Squasher

Sportverhalen
Sportverhalen

“De persoonlijke begeleiding
maakt mij sterker”

Om optimaal te kunnen presteren in het veld moet je fysiek optimaal getraind zijn. Dit is een randvoorwaarde om een goede wedstrijd te kunnen spelen. Bij Krachtcentrale word ik persoonlijk begeleid en dat maakt mij sterker.

Er wordt specifiek getraind op de bewegingen en technieken die belangrijk zijn voor het korfballen. Die manier van trainen en testen levert merkbaar resultaat in alle facetten van het spel en de wedstrijd.

Kaj, 24 jaar
Korfballer

“Laagdrempelig, toegankelijk
en een fijne sfeer”

De toegevoegde waarde van Krachtcentrale is de laagdrempeligheid, toegankelijkheid en fijne sfeer. De therapeuten zijn persoonlijk betrokken, dit zorgt voor een goede basis om mijn doel te behalen.

Na een wat lastige periode wilde ik mijn lijf weer wat meer in balans krijgen. Fysieke klachten belemmerden het sporten en daardoor kwam ik steeds verder weg van een gezond en fit leven. De knop moest om en er moest een goede balans komen tussen belasting van het lichaam en belastbaarheid. Kars (Krachtcentrale) en Frank (Innofeet) ken ik al jaren en samen hebben we gekeken naar een goed op maat gemaakt programma. Ik wilde beter in mijn vel zitten en een gezondere leefstijl aanwennen op een zo’n breed mogelijk vlak.

Samen met alle specialisten bij Krachtcentrale hebben we op alle fronten mijn lijfstijl aangepakt. We hebben met een diëtist naar een voedingsschema gekeken, met een personal trainer een sportschema gemaakt en met de fysiotherapeuten mijn klachten aangepakt. Ondanks mijn klachten was het toch mogelijk om grenzen te verleggen. Zo hebben we in een multidisciplinair team het voor elkaar gekregen om mijn persoonlijke doel te halen.

En ik ben zeker nog niet klaar bij Krachtcentrale. De grote uitdaging is om waar ik nu sta vast te houden en mijn gezondere levensstijl voort te zetten. Soms is het doorbijten en doorzetten. Ik moet mijzelf continue blijven uitdagen. Erg fijn dat ik dat kan doen bij Krachtcentrale met een ervaren team waar iedereen persoonlijk betrokken is.

Willem, 33 jaar

Waar kan je ons
vinden?

Om Krachtcentrale te kunnen realiseren was Victorium de enige échte passende locatie:

Aan de sportboulevard (Boerendanserdijk 47) van Zwolle, naast het voetbalstadion van PEC en naast de thuisbasis voor de Landstede Hammers.

Waar kan je ons
vinden?

Om Krachtcentrale te kunnen realiseren was Victorium de enige échte passende locatie:

Aan de sportboulevard (Boerendanserdijk 47) van Zwolle, naast het voetbalstadion van PEC en naast de thuisbasis voor de Landstede Hammers.