085-7925041 [email protected]

over ons

Specialismen

Bij Krachtcentrale beschikken wij over 12 soorten specialismen. Deze staan allemaal tot jouw beschikking.

over ons

Specialismen

Bij Krachtcentrale beschikken wij over 12 soorten specialismen. Deze staan allemaal tot jouw beschikking.

Twaalf specialismen

Met twaalf specialismen bieden wij de meest volwaardige sportzorg in de markt. Kijk in onderstaand overzicht of jouw specialisme erbij zit. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een specialisme? We helpen je graag.

De twaalf specialismen

Voor jong en oud, van amateurs tot topsporters: Krachtcentrale is er voor iedereen die gezonder, gelukkiger en fitter wil worden. Met een team van twaalf specialismen staan wij klaar om gezamenlijk jouw doelen te bereiken.

Fysiotherapeuten

Fysiotherapie is voor jong en oud en is geschikt voor iedereen die pijn heeft bij het bewegen of klachten heeft aan gewrichten, spieren, zenuwen of banden. Een verkeerde houding of beweging, een ziekte, een ongeval of ouderdom kunnen oorzaken zijn van het ontstaan van klachten. Bij ons kun je met elke soort klacht terecht.

Manuele therapeuten

De behandelingen in manuele therapie concentreren zich op het manipuleren en mobiliseren van de gewrichten en de wervelkolom. Dit wordt ook wel kraken genoemd. Hierdoor kunnen de gewrichten beter functioneren waardoor de houding en bewegingen direct verbeteren. Hierdoor kan je weer soepel bewegen en nemen jouw pijnklachten af.

sportartsen

Onze sportartsen zijn de specialisten op sportmedisch gebied. Hun specialiteit is het behandelen van sportblessures. Daarbij kijken ze vooral naar jouw belastbaarheid. Als je met een klacht of blessure bij onze sportartsen komt, is het ons doel om je weer zo snel mogelijk terug aan het sporten te krijgen.

Bekken- en Bekkenbodem fysiotherapeuten

Bekken- en bekkenbodem fysiotherapie zijn specialismen die gericht zijn op het behandelen van klachten waarvan de oorsprong ontstaat het bekken en de bekkenbodem. Deze klachten kunnen ook ontstaan na een operatie of tijdens en na de zwangerschap.

Diëtisten

Goed eten en een gezonde levensstijl zijn ontzettend belangrijk. Maar wat is een verantwoord eetpatroon en hoe kan dat op de juiste wijze toegepast worden in het dagelijks leven? Hier kunnen onze diëtisten bij helpen. Onze diëtisten zijn voedingsdeskundigen en weten alles over wat voeding met jouw lichaam doet.

inspannings- fysiologen

inspanningsfysiologen

Inspanningsfysiologie onderzoekt wat er tijdens inspanning gebeurt met de energiesystemen die ons lichaam van energie voorzien en zorgen voor het transport van zuurstof door ons lichaam. Met een inspanningsonderzoek kunnen wij beperkingen in deze systemen aantonen. Zo bekijken wij het geheel van processen van de organen die bij de inspanning zijn betrokken. Denk aan de longen, hart- en bloedvaten, het zenuwstelsel en de spieren.

Bewegings- wetenschappers

Bewegingswetenschappers

Onze bewegingswetenschappers onderzoeken het menselijk bewegen in de ruimste zin. Zo wordt onderzoek gedaan naar mogelijkheden om onder meer (top)sporters, ouderen en mensen met een beperking beter te laten bewegen. We geven ook adviezen in het bedrijfsleven. Onze bewegingswetenschappers werken nauw samen met alle specialisten van Krachtcentrale.

Slaapcoaches

Goede slaap is van groot belang voor een goede gezondheid. De slaapcoach kan je helpen om jouw slaapproblemen aan te pakken en te overwinnen. De slaapcoach heeft de juiste kennis van in- en doorslapen en kan inzicht geven in jouw slaappatroon en dagelijkse activiteiten. Zo zorgen we er samen voor dat je weer meer kwalitatieve slaap krijgt.

Personal trainers

Op het gebied van beweging, voeding en mental coaching word je begeleid door onze personal trainers. Zij helpen je ook met pijnklachten, blessures en mobiliteit. Onze personal trainers werken nauw samen met de andere specialisten in ons team.

topsport coaching

Topsport vergt veel van jouw mentale gesteldheid. Onze topsport coach gaat graag een traject met je aan om jou te leren omgaan met de druk van topsport, zodat je leert omgaan met de zaken waar je geen controle over hebt en jouw sportprestaties bevordert.

Podotherapeuten

Allerlei problemen en klachten in uw lichaam kunnen voortkomen uit uw voeten. Wij helpen u daarom met voetproblemen en met de klachten die uit een afwijkend functioneren van uw voeten voortkomen. Denk hierbij aan enkel-, knie-, heup-, en lage rugklachten.

Psychomotorische therapeuten

Psychische klachten hebben invloed op jouw lichaam. Je kan klachten krijgen op het gebied van spanningen, houding, ademhaling en beweging. Met psychomotorische therapie leer je anders om te gaan met deze klachten. Zo leer je de signalen van jouw lichaam te herkennen.