085-7925041 [email protected]

Sportarts

Wij bieden een uitgebreide analyse van je gezondheid en fitheid aan. Onze sportarts verricht preventief sportmedisch onderzoek, neemt inspanningstesten af en kan jou adviseren.

Je krijgt advies op maat zodat je effectief en optimaal kunt sporten binnen jouw doelstellingen.


Specialisme

Sportarts

Wij bieden een uitgebreide analyse van je gezondheid en fitheid aan. Onze sportarts verricht preventief sportmedisch onderzoek, neemt inspanningstesten af en kan jou adviseren.

Je krijgt advies op maat zodat je effectief en optimaal kunt sporten binnen jouw doelstellingen.

.

Gespecialiseerde
sportartsen

Uniek team van
specialisten

Samenwerking met
specialisten

Altijd een persoonlijk
behandelplan

Voor wie is Onze Sportarts

Iedere sporter kan bij onze sportartsen terecht. Een sportkeuring of sportmedisch onderzoek is een goede optie om jouw gezondheid en belastbaarheid in kaart te brengen. 

Na het sportmedische onderzoek geeft de sportarts jou advies om tot een veilige en verantwoorde sportbeoefening te komen. Dit kunnen aanpassingen aan materiaal of trainingsschema’s zijn maar ook een verwijzing naar of samenwerking met de fysiotherapeut. Ook krijg je goed inzicht in je conditie en gezondheid.

De behandelingen van de Sportartsen bij krachtcentrale

Bij Krachtcentrale zijn onze sportartsen uit medische centra aangesloten. Zij hebben ruime ervaring in de medische begeleiding van onder meer professionele voetballers, wielrenners, schaatsers basketballers, turners en judoka’s. 

Door onze kennis kunnen wij snel schakelen om tot de juiste adviezen te komen. Op die manier minimaliseer je het risico om blessures op te lopen of je sport op een onverantwoorde manier te beoefenen.

Bovendien hebben onze sportartsen toegang tot de kennis en hulp van alle twaalf specialisten binnen Krachtcentrale. Zo kunnen wij jou altijd de specifieke zorg bieden die je nodig hebt.

Zo verloopt het zorgtraject:

Contact met
krachtcentrale

Vraaggesprek en bewegingsonderzoek

Interventieplan voor betere gezondheid

Duurzaam fit 
& gezond

SCAS gecertificeerd

Met trots kunnen wij meedelen dat Krachtcentrale sinds 8 mei 2023 SCAS is gecertificeerd.

Wat betekent dat?

SCAS is opgericht om onpartijdig de vakbekwaamheid vast te stellen van personen die zich richten op begeleiding van sporters en behandeling van sportblessures.

Certificeren van personen houdt dus in dat de vakbekwaamheid van de beroepsbeoefenaar -het kennis- en vaardigheidsniveau en de beroepshouding- inzichtelijk wordt gemaakt. Dit wordt vervolgens periodiek getoetst en aan collectief gedragen norm.

SCAS Krachtcentrale

Vergoed vanuit de zorgverzekering!

Door de SCAS is het nu mogelijk om een sportmedisch medisch onderzoek bij uw zorgverzekeraar te declareren. De vergoeding is per zorgverzekeraar afhankelijk.

Check hier de vergoeding vanuit je zorgverzekering. Je bent zelf verantwoordelijk om te informeren naar de details van je vergoeding.

MAAK EEN AFSPRAAK OF STEL EEN VRAAG
  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op

  Onze sportarts

  Laurens Kappelle is onze sportarts. Heb je sportmedische zorg nodig? Zij staan voor je klaar! Maak snel online een afspraak. Natuurlijk kun je ons ook bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

   

  Laurens

  Laura