085-7925041 [email protected]

Podotherapie

Onze podotherapeuten doen onderzoek naar de oorzaak van jouw klachten. Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze patiënten en onze behandelingen zijn altijd maatwerk.


Specialisme

Podotherapie

Onze Podotherapeuten doen onderzoek naar de oorzaak van jouw klachten. Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze patiënten en de behandelingen zijn altijd maatwerk.

Bel ons voor een afspraak of plan online in via onderstaande knop.

Hoogopgeleide
podotherapeuten

Uniek team van
specialisten

Meer dan 10 jaar
ervaring

Altijd een persoonlijk
behandelplan

Voor wie is Podotherapie

Een ontspannen wandeling maken, de hond uitlaten, sporten of spelen met de kinderen: het zijn allemaal vanzelfsprekende activiteiten die je doet zonder nadenken. Pijn in de voeten die dit soort activiteiten belemmeren is dan ook uiterst vervelend.

Maar ook klachten aan de knieën, heupen of rug kunnen veroorzaakt worden door een afwijkend functioneren van de voeten. Vaak kan een verband gelegd worden tussen de functies van verschillende delen van het lichaam. De behandelingen zijn dus ook heel verschillend. Denk aan op maat gemaakte zolen, ortheses of het doen van oefeningen.

Podotherapie bij krachtcentrale

Onze podotherapeuten zitten ruim 10 jaar in het vak. Dankzij eigen wetenschappelijk onderzoek en diverse specialismen is de kwaliteit van onze voetzorg alsmaar toegenomen. Bij Krachtcentrale hebben alle podotherapeuten zijn of haar eigen specialisme.

Daarom kunnen wij snel schakelen om tot de juiste behandelingen te komen. Op die manier kunnen wij iedereen de vakkundige hulp bieden die nodig is om voetklachten en lichamelijke klachten te verminderen.

Bovendien hebben onze podotherapeuten toegang tot de kennis en hulp van alle twaalf specialisten binnen Krachtcentrale. Zo kunnen wij jou altijd de specifieke zorg bieden die je nodig hebt.

Zo verloopt het zorgtraject:

Contact met
krachtcentrale

Vraaggesprek en bewegingsonderzoek

Interventieplan voor betere gezondheid

Duurzaam fit 
& gezond

MAAK EEN AFSPRAAK OF STEL EEN VRAAG
  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op

  Onze (Sport) Podotherapeuten

  Anouk Lugtenberg is onze podotherapeut en Rik Lubbelinkhof is onze sportpodotherapeut. Heb je (sport)podotherapie nodig? Zij staan voor je klaar! Maak snel online een afspraak. Natuurlijk kun je ons ook bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

  Anouk Lugtenberg

  Anouk
  Lugtenberg

   

  Rik Lubbelinkhof

  Rick
  Lubbelinkhof

   

  Jorick Huizing

  Jorick Huizing