085-7925041 [email protected]

Bekken- en bekkenbodem fysiotherapie

Bekken- en bekkenbodemfysiotherapie zijn specialismen die gericht zijn op het behandelen van klachten die hun oorzaak hebben in het bekken en de bekkenbodem. Deze klachten kunnen mede ontstaan na een operatie of tijdens en na de zwangerschap.


Specialisme

Bekken- en bekkenbodem fysiotherapie

Bekken- en bekkenbodem fysiotherapie zijn specialismen die gericht zijn op het behandelen van klachten die hun oorzaak hebben in het bekken en de bekkenbodem. Deze klachten kunnen mede ontstaan na een operatie of tijdens en na de zwangerschap.

Master Geschoolde Bekkenfysiotherapeuten

Uniek team van
specialisten

10 jaar ervaring in bekken(bodem)fysio

Altijd een persoonlijk
behandelplan

Voor wie is Bekken- en Bekkenbodem fysiotherapie

Voor wie is Bekken-
en Bekkenbodem fysiotherapie

Bekken- en bekkenbodem fysiotherapie is er voor iedereen die klachten ervaart of pijn heeft in het gebied van de bekken. Denk aan pijn in de liezen, lage rug of buik. Vaak zijn het de spieren in en rondom het bekken die de klachten veroorzaken.

Zowel mannen als vrouwen hebben deze klachten. Ook bij problemen met de ontlasting of begeleiding na een operatie in de onderbuik kan de bekken- en bekkenbodem fysiotherapeut goed helpen. Voor vrouwen zijn er tijdens de zwangerschap en na de bevalling gerichte behandeltrajecten voor een goed herstel. 

Bekken(bodem) fysiotherapie bij krachtcentrale

Met meer dan tien jaar ervaring zijn wij een begrip in Zwolle. Marieke is onze bekkenspecialisten en zal er alles aan doen om jouw klacht te verhelpen. Zij heeft zich gespecialiseerd in alle klachten die gerelateerd zijn aan de bekken- en bekkenbodem.

Door onze kennis kunnen wij snel schakelen om tot de juiste behandeling te komen. Op die manier kunnen wij iedereen vakkundige hulp bieden.

Bovendien hebben onze bekken specialisten toegang tot de kennis en hulp van alle twaalf specialisten binnen Krachtcentrale. Zo kunnen wij jou altijd de specifieke zorg bieden die je nodig hebt.

Zo verloopt het zorgtraject:

Contact met
krachtcentrale

Vraaggesprek en bewegingsonderzoek

Interventieplan voor betere gezondheid

Duurzaam fit 
& gezond

MAAK EEN AFSPRAAK OF STEL EEN VRAAG
  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op

  Onze Bekken-specialisten

  Marieke is onze bekken- en bekkenbodem fysiotherapeuten. Heb je bekkentherapie nodig? Zij staat voor je klaar! Maak snel online een afspraak. Natuurlijk kun je ons ook bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

  Marieke Vellinga

  Marieke Vellinga

  KAYLEIGH SMIT

  KAYLEIGH SMIT

  oncologie zorgnetwerk Zwolle

  Wij zijn aangesloten bij het Oncologiezorgnetwerk Zwolle

  Oncologie Zorgnetwerk Zwolle