085-7925041 [email protected]

Fysiotherapie Heino

Een verkeerde houding of beweging, een ziekte, een ongeval of ouderdom kunnen oorzaken zijn van het ontstaan van klachten. Maar ook met functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, hart, longen en huid ben je bij onze fysiotherapeut in Heino aan het juiste adres. Onze fysiotherapeuten in Heino kijken samen met jou hoe we jouw klachten het beste kunnen behandelen.


Specialisme

Fysiotherapie Heino

Een verkeerde houding of beweging, een ziekte, een ongeval of ouderdom kunnen oorzaken zijn van het ontstaan van klachten. Maar ook met functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, hart, longen en huid ben je bij onze fysiotherapeuten in Heino aan het juiste adres. Onze fysiotherapeuten in Heino kijken samen met jou hoe we jouw klachten het beste kunnen behandelen.

Bel ons voor een afspraak of plan online in via onderstaande knop.

Hoogopgeleide
fysiotherapeuten

Uniek team van
specialisten

Meer dan 10 jaar
ervaring
Altijd een persoonlijk
behandelplan

Voor wie is Fysiotherapie in Heino

Fysiotherapie is voor jong en oud en is geschikt voor iedereen die pijn heeft bij bewegen of klachten heeft aan gewrichten, spieren, zenuwen of banden. Fysiotherapie zorgt ervoor dat de pijn minder wordt of soms helemaal verdwijnt. Bij onze fysiotherapeuten kun je met elke soort klacht terecht.

Aan de hand van een op maat gemaakt behandelprogramma werken wij samen met jou aan een goed herstel. Wanneer jij jezelf regelmatig laat behandelen door jouw fysiotherapeut blijft jouw lichaam optimaal functioneren en voorkom je pijn of andere klachten.

Fysiotherapie bij krachtcentrale Heino

Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij een begrip in Heino. Onze hoogopgeleide fysiotherapeuten zullen er alles aan doen om jouw klacht te verhelpen. Bij Krachtcentrale hebben alle fysiotherapeuten zijn of haar eigen specialisme.

Daarom kunnen wij snel schakelen, mochten er aanvullende behandelingen nodig zijn op reguliere fysiotherapie. Op die manier kunnen wij iedereen de vakkundige hulp bieden die nodig is.

Bovendien hebben onze fysiotherapeuten toegang tot de kennis en hulp van alle twaalf specialisten binnen Krachtcentrale. Zo kunnen wij jou altijd de specifieke zorg bieden die je nodig hebt.

Zo verloopt het zorgtraject:

Contact met
krachtcentrale

Vraaggesprek en bewegingsonderzoek

Interventieplan voor betere gezondheid

Duurzaam fit
& gezond

MAAK EEN AFSPRAAK OF STEL EEN VRAAG
  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op

  Onze Fysiotherapeuten

  Ons grote en gespecialiseerde team aan fysiotherapeuten staan voor je klaar! Maak snel online een afspraak. Natuurlijk kun je ons ook bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

  Christel de Vries

  Kashley Hulsebos

  Laurens van der Lugt

  Manon Kruiper

  Rolien van der Heijden

  Lynn Knippenborg

  Murat Türk

  Dirk Dijk

  Henri Slabbekoorn

  Paola van der Steen

  Tim Wiefferink

  Jordi Koning

  Anne Alferink

  Aniek Beumer- Bruggeman

  Christan Beltman