085-7925041 [email protected]

Afspraak inplannen

Je kunt bij ons op verschillende manieren een afspraak inplannen.

1. Zelf online afspraak inboeken

Toelichting voor bezoekers die voorheen via Fysiotherapieheino.nl of Fysio038.nl via SpotOnMedics een account hadden.

Fysio038.nl & Fysiotherapieheino.nl zijn onderdeel geworden van Krachtcentrale. Het online inplannen ging bij Fysio038.nl en Fysiotherapieheino.nl via SpotOnMedics. Dit komt te vervallen. Krachtcentrale werkt nu via ‘Mijn Zorg Toegang’. Heb je hier nog geen account voor? Klik dan op ‘eerste afspraak’.

2. Bellen

3. Contactformulier

Voer je gegevens in en geef aan op welke dag en welk tijdstip je een afspraak zou willen hebben. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Afspraak inplannen

Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Jouw afspraak wordt binnen 24 uur aan je bevestigd.

  Wij nemen binnen 24 uur contact met jou op

  Zo verloopt ons zorgtraject

  Bij Krachtcentrale wordt er met een brede blik op de gezondheid gekeken naar welke factoren van invloed lijken te zijn op jouw herstel. Wij willen graag dat jij jouw favoriete bezigheden zo snel én zo duurzaam mogelijk weer kan hervatten.

  Tijdens de intake wordt er gekeken hoe je het beste ondersteunt kan worden om van jouw klachten af te komen of er mee om te leren gaan. Door middel van een vraaggesprek en een bewegingsonderzoek wordt er vastgesteld naar welke mogelijkheden er zijn en hoe jij die optimaal kan benutten.

  Aan de hand van de kennis en kunde van de specialist, de nieuwste wetenschappelijke inzichten en de verwachtingen en doelen van jou wordt er een zo passend en realistisch mogelijk interventieplan voorgesteld.

  De juiste expertises worden bij dit interventieplan ingezet, zodat jij de best mogelijke ondersteuning krijgt bij jouw herstel. Samen werken wij aan jouw herstel!

  Contact met
  krachtcentrale

  Vraaggesprek en bewegingsonderzoek

  Interventieplan voor betere gezondheid

  Duurzaam fit 
  & gezond