Rooster groepslessen

Op deze pagina vind je het rooster van de groepslessen.

WAT DOEN WE BIJ DE GROEPSLESSEN?

STRENGTH 

De strength les is voor iedereen die graag bezig wil met krachttraining en gewichtheffen maar nog niet zo veel ervaring heeft. We focussen ons tijdens de strength training op spieropbouw en maximaal kracht. Daarnaast wordt er elke maand een specifiek thema behandeld zodat je de oefeningen uiteindelijk ook zelf beheerst.

STRENGHT ADVANCED

Altijd al willen leren hoe je een clean of deadlift perfectioneert? Dan is de strength advanced training iets voor jou! Met een maandelijks schema gaan we aan de slag om jouw PR’s en techniek naar een hoger niveau te tillen.

Elk schema begint met een olympische beweging en wordt aangevuld met 2 of 3 supersets. We focussen tijdens de strength training op spieropbouw en maximaal kracht. Zware gewichten en veel rust. Benieuwd? Schrijf je een keertje in!

HIIT

Zin om 45 minuten volle bak te knallen? Doe dan mee met de High Intensity Interval Training! Rennen, springen, gooien en optillen zijn bewegingen die ervoor gaan zorgen dat je goed uitgedaagd gaat worden. Het mooie aan HIIT? Het verbetert je conditie en het is één van de beste trainingsmanieren om af te vallen.

STAYFIT

Tijdens de Stayfit training proberen we ervoor te zorgen dat jullie fit en sterk blijven. De Stayfit training is een gevarieerde training waarbij we focussen op balans, kracht en uithoudingsvermogen. De training wordt gegeven in een circuit vorm en is geschikt voor alle niveaus.

RUN2DAY

Train jij voor een halve marathon, een hardloopwedstrijd of gewoon voor je plezier? Dan bieden wij in samenwerking met Run2Day jullie de Run2Day circuit training aan!

De training is een hardloop ondersteunende krachttraining. Tijdens de training focussen we op onderdelen zoals enkel/knie stabiliteit, een betere knie inzet en core stability.

HEYMAMA

De HeyMama groepslessen zijn speciaal ontwikkeld voor tijdens de zwangerschap en het herstel. In de vorm van een circuit training gaan we samen aan de slag werkend aan een spoedig herstel en een zo’n fit mogelijke zwangerschap.

Bij het HeyBaby lidmaatschap kan er ook gekozen worden uit Yoga en Zwemmen. Boek een intake voor meer informatie.