085-7925041 [email protected]

over ons

Krachtcentrale

Werk op jouw eigen niveau aan jouw persoonlijke gezondheid en kom lekker in je lijf door te bouwen aan herstel, conditie, prestatie en kracht. Van jong tot oud, bij Krachtcentrale is ook een kleine winst een overwinning!

over ons

Kracht- centrale

Werk op jouw eigen niveau aan jouw persoonlijke gezondheid en kom lekker in je lijf door te bouwen aan herstel, conditie, prestatie en kracht. Van jong tot oud, bij Krachtcentrale is ook een kleine winst een overwinning!

House of sport performance

Op 1000 m2  werken aan jouw doel

In ons moderne en huiselijke sportzorgcentrum beschikken wij over alle faciliteiten, specialisten en kennis om je te helpen jouw sportprestaties te bereiken, houden en verbeteren.

Sport performance is voor elke sporter die zijn prestaties naar een hoger niveau wil tillen. Hierbij worden vaardigheden ontwikkeld die ervoor zorgen dat sportprestaties verbeteren en blessures worden voorkomen.

Denk hierbij aan weerstandstraining, snelheid- en krachtontwikkeling en conditionering op basis van een sport. Ook voeding en mindset zijn een belangrijk onderdeel van sport performance. Bij Krachtcentrale werk je samen met een coach die je hierin begeleidt.

De visie van krachtcentrale

Vandaag de dag begrijpen we beter dan vroeger dat sport en beweging cruciaal zijn voor een goede gezondheid en een goede energie. De kennis over verantwoord en effectief bewegen is sterk gegroeid, maar wordt door vele geïnteresseerden nog niet goed genoeg toegepast op hun eigen bewegende leven. Ook de geestelijke component van gezond in beweging blijven, is onderbelicht.

Daarom zal er steeds meer behoefte groeien aan een integrale benadering van herstel en topprestatie waarbij iedereen – van beginnende sporter, als revaliderende sporter en topsporter – op zijn eigen niveau worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Iedereen met een beetje wilskracht ontdekt zo hoe bevrijdend en inspirerend een beweeglijk en actief lichaam is. Dat mensen veel meer kunnen met hun lijf dan ze denken. Langzaam groeit een breed begrip van de ontwikkeling van blessure en herstel naar beweging en topprestatie.

house of performance

De missie van krachtcentrale

Krachtcentrale daagt mensen uit het beste uit zichzelf te halen. Wij geloven dat mensen beter functioneren, effectiever en gelukkiger worden als ze op hun tegen niveau leren hun lichaam in beweging te zetten. Met onze integrale benadering van herstel, verbetering en topprestatie en de wisselwerking daartussen helpen wij mensen hun eigen doelen te behalen.

Krachtcentrale is hét kennis-, sport- en behandelcentrum in de regio Zwolle waar in een aangename, mooie en uitdagende omgeving mensen ervaren hoeveel kracht ze in zich hebben en hoeveel zelfvertrouwen en geluk er schuilt in jezelf verbeteren en ontwikkelen. Met het combineren van ideeën uit de topsport en wetenschap bieden wij voor iedereen de juiste ondersteuning en begeleiding naar een fit en gezond lijf. Van beginnende sporter, als revaliderende sporter en topsporter; samen werken we aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Want elke kleine winst in jouw beweging is een overwinning. Daarom is ons huis Victorium, waar iedereen zijn of haar “small victory” behaald.

Ons sportzorgcentrum

Ons sport- zorgcentrum

Ons moderne sportzorgcentrum bevindt zich in sportcentrum Victorium. Wij beschikken over tien behandelkamers, twee kleedkamers en een compleet uitgeruste sport- en oefenzaal. In de comfortabele ontvangstruimte heb je zowel voor als na je bezoek alle gelegenheid voor een gesprek of om uit te rusten onder het genot van een gezonde smoothie.

Onze sport- en oefenzaal

Met de fitnessapparatuur van Keiser en Technogym kom je als sporter niet dichter bij wat je nodig hebt om snel, veilig en efficiënt de fysieke prestaties te verbeteren.

Welke beweging je ook wil trainen – een tennisracket zwaaien, golfclub swingen of vanuit een rolstoel trainen – met onze apparatuur kan onder elke gewenste snelheid en onder nagenoeg elke hoek getraind worden.

Zo kan jouw lichaam met veiligheid voor alle gewrichten effectief worden getraind.

krachtcentrale house of performance