085-7925041 [email protected]

Waanzinnige gains door Personal Training en een sportmedische keuring

No pain, no gain.

Dit is een oude wetmatigheid die opgaat bij het trainen en het sporten. Wanneer jij flink wilt afvallen, stevig investeren in een summer body, herstellen na gezondheidsklachten of wanneer je jouw grenzen wilt verleggen. Dan zul je moeten trainen, moeten investeren in jezelf. In je lichaam en in geest.

Ook wanneer je soms geen zin hebt om te trainen. Wanneer je dit doet, dan komt er ook resultaat. Altijd en voor iedereen. Want wanneer je investeert in je lichaam en in je geest, dan word je hiervoor beloond.

Er zijn wel manieren om dit slimmer of efficiënter te doen. Want er zit verschil tussen een uur hard trainen en een uur op een slimme manier hard trainen. Wanneer je met onze Personal Trainers aan de slag gaat nadat je bij ons een sportanalyse hebt gedaan, dan zorgen wij ervoor dat je zowel slim traint als hard traint.

We vertellen je hier graag meer over.

Wat meten we bij onze sportanalyse in het Testlab

Ons Testlab is de plek binnen Krachtcentrale waarin we alle data verzamelen die we kunnen gebruiken om jou betere prestaties te laten behalen.

We bieden hier allerlei metingen van lichaamsfuncties maar ook een hardloopanalyse of een VO2max test.

Maar het vlaggenschip van ons Testlab, is de sportmedische keuring. Hierin meten we alles op sportgebied dat jou kan helpen je prestaties te verbeteren. Ongeacht jouw niveau of ervaring. Van jong tot oud en van topsport tot revalidatie.

Onze sportmedische keuring (ook wel sportanalyse) is een uitgebreide keuring van allerlei lichaamsfuncties.

Denk hierbij aan het meten van je hartslag en longen op het moment dat je een inspanning levert. Met deze inspanningstest meten we bijvoorbeeld jouw prestaties en je herstel. Dit geeft ons gegevens als de VO2max waarmee je exact weet wanneer jouw lichaam verzuurt of juist herstelt.

Deze gegevens vormen de basis van een persoonlijk trainingsschema waarmee jij aan de slag kunt. Dit schema is volledig afgestemd op jouw doelen en op de behoeften van je lichaam. Dit bekent dat je gericht kunt trainen waardoor je sneller resultaat zult behalen.

ORYX Hardloopanalyse

Personal training op basis van een sportanalyse

Wanneer er uit de sportanalyse komt dat je bijvoorbeeld al bij een relatief lage hartslag gaat verzuren, dan is het zaak ons erop te richten dat deze grens omhoog gaat. Maar blijkt uit de analyse dat er bij jou juist sprake is van een hartslag die snel stijgt, dan is dat juist iets om aan te gaan werken.

Of het nu gaat om medische doelstellingen of om het trainen voor nieuwe persoonlijke records. Een schema dat door onze specialisten is opgesteld met de informatie die we hebben verkregen uit één van onze sportanalyses, is altijd effectiever dan ongericht(er) trainen.

Door de sporttest na een periode van trainen te herhalen, is het mogelijk om prestaties over de tijd te volgen. Je kunt dus heel precies meten in hoeverre de inspanning effect heeft.

Personal training

Kom ook trainen in onze hypermoderne gym

Niet alleen onze Personal Trainers zijn uitstekend geschoold om jou te kunnen begeleiden. Ook onze gym biedt alles wat je je kunt wensen. Natuurlijk zijn er “ouderwetse” gewichten en loopbanden.

Maar onze gym heeft nog veel meer, we hebben de nieuwste apparaten op het gebied van cardio, fitness en revalidatie. Omdat er van alle apparaten meerdere exemplaren zijn, hoef je niet bang te zijn dat er geen apparaten beschikbaar zijn.

De combinatie van alle aanwezige materialen, een ervaren Personal Trainer en een schema dat door een sportanalyse volledig op jou is afgestemd. Dat is de ideale basis voor groei. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, dan zijn alle ingrediënten aanwezig voor een enorme verbetering van jouw gezondheid, lichaam en prestaties.

Kom eens bij ons langs om zelf te zien wat we te bieden hebben, of neem contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen over de mogelijkheden.

Waar kan je ons
vinden?

Om Krachtcentrale te kunnen realiseren was Victorium de enige échte passende locatie;
aan de sportboulevard van Zwolle, naast het voetbalstadion van PEC en naast de
thuisbasis voor de Landstede Hammers.

Waar kan je ons vinden?

Krachtcentrale heeft verschillende locaties

(Klik op de plaatsnaam om naar de locatiepagina te gaan)

Zwolle

Boerendanserdijk 47
8024 AE Zwolle

Zonnebloemstraat 31
8012 XH Zwolle

Heino

Oosteinde 5
8141 AR Heino

C.Huygensstraat 3
8141 GMHeino

Raalte

Tjalkstraat 2
8102 HG Raalte

Landrechtweg 4
8103 PB Raalte

Lifgerusstraat 1A
8102 GE Raalte

Wapenveld

Kwartelweg 1a
8191 AP Wapenveld