085-7925041 [email protected]

Wat zijn de kosten van een personal trainer?

Wanneer je gaat trainen met een personal trainer, dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit is een investering in jezelf en in jouw gezondheid, dus deze kosten zijn een goede investering. Je krijgt er een betere gezondheid, slanker lichaam, fit gevoel en extra spiergroei voor terug.

We willen je in dit artikel uitleggen wat het kost om met een personal trainer aan de slag te gaan. Hierbij zijn er twee componenten waar je op moet letten. De kosten van de sportschool waar de training plaatsvindt en de kosten van degene die de personal training geeft. We vertellen je hier meer over omdat bij ons de personal training altijd gebeurt op basis van een grondige intake, waarna we jouw persoonlijke schema kunnen opstellen.

Wat kost het sporten bij de gym van Krachtcentrale Zwolle?

We noemden net dat je meestal betaalt voor zowel de sportschool, als voor de trainer. Dit gebeurt bij sportscholen waarbij dit aparte diensten zijn.

Bij Krachtcentrale Zwolle werkt dit anders. Wij vinden dat zowel de ruimte – als de professional – aan onze standaarden moeten voldoen. Daarom vragen wij geen extra tarief voor het gebruik van deze ruimte, gewichten en apparaten. Wanneer je dus bij ons met een personal trainer aan de slag gaat, dan kun je ook gebruik maken van onze faciliteiten.

Op die manier ben je verzekerd van zowel hoogwaardige trainers, als van goede apparatuur in een stimulerende omgeving. Je hoeft bij ons dus geen apart sport abonnement af te sluiten als je met een personal trainer wilt trainen. Wanneer je met een personal trainer traint, dan kun je gebruik maken van al onze faciliteiten.

Personal training kosten

De kosten van onze personal trainers

Wij werken niet met eenmalige boekingen of uurtjes. Want echt resultaat vraagt om echte commitment. Zowel van jouzelf als van de personal trainer. Daarnaast is onze personal training gericht op een persoonlijk traject, dat we op basis van jouw situatie samenstellen.

We stellen doelen en die doelen gaan we halen!

Om die reden bieden wij onze personal training aan in een abonnementsvorm. Dit zorgt ervoor dat we de prijzen toegankelijk kunnen houden en dat we onze beoogde kwaliteit kunnen leveren. Onze abonnenten zijn gericht op één of meerdere trainingen per week, die plaatsvinden in onze gym.

Onze prijzen beginnen bij 234 euro per 4 weken. Hiervoor train je wekelijks een half uur met een persoonlijke begeleider in onze gym. Binnen dit abonnement valt ook de uitgebreide intake waarin we een lichaamsanalyse en een bewegingsanalyse doen. Deze data vormen vervolgens de basis voor de training die je gaat doen met de personal trainer.

Onze personal training is daarom niet hetzelfde als een “uurtje samen sporten”. We starten met het maken van een persoonlijk plan op basis van jouw gezondheid. Hiermee gaan we gericht aan de slag om zo snellere en betere resultaten te behalen.
Personal training kosten

Hoe kun je starten met personal training bij Krachtcentrale Zwolle

Zoals we al noemden starten we met de intake. Deze is bij ons heel uitgebreid en bestaat uit meerdere metingen. We meten en analyseren de huidige staat van jouw lichaam en de manier waarop je beweegt. Deze bevindingen vormen de basis van de verdere training die je bij ons gaat doen.

We kunnen ons voorstellen dat dit nieuw is en anders klinkt dan je gewend bent van de sportschool. Daarom laten we je graag eens zien wat we allemaal doen. Kom vrijblijvend bij ons langs om onze faciliteiten te zien en om meer te horen over hoe wij je kunnen helpen om jouw sportieve doelen te behalen.

Je kunt ons eenvoudig bereiken via mail of telefoon, of direct via de website een intake inplannen.

Waar kan je ons vinden?

Krachtcentrale heeft verschillende locaties

(Klik op de plaatsnaam om naar de locatiepagina te gaan)

Zwolle

Boerendanserdijk 47
8024 AE Zwolle

Zonnebloemstraat 31
8012 XH Zwolle

Heino

Oosteinde 5
8141 AR Heino

C.Huygensstraat 3
8141 GMHeino

Raalte

Tjalkstraat 2
8102 HG Raalte

Landrechtweg 4
8103 PA Raalte

Lifgerusstraat 1A
8102 GE Raalte

Wapenveld

Kwartelweg 1a
8191 AP Wapenveld

Waar kan je ons vinden?

Om Krachtcentrale te kunnen realiseren was Victorium de enige échte passende locatie; aan de sportboulevard van Zwolle, naast het voetbalstadion van PEC en naast de thuisbasis voor de Landstede Hammers.