Ben jij op zoek naar een Personal Trainer voor mannen in Zwolle?

Een personal trainer is er om jou naar jouw sportdoelen te begeleiden. Of het nu gaat om het verliezen van wat kilo’s of juist om het kweken van spiermassa. De personal trainer helpt je deze doelen te bereiken.

Maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat jij wel met iemand wilt trainen die ervaren is met jouw doelen en die aanvoelt wat jij wilt en wat jij nodig hebt. Zeker voor mannen is het belangrijk dat een personal trainer bij je past, omdat je samen ervoor verantwoordelijk bent dat jij jouw doelen behaalt.

Om die reden hebben wij personal trainers die zich richten op het trainen met mannen. Wanneer je dus op zoek bent een personal trainer in de regio Zwolle die precies weet hoe jij als man jouw doelen kunt bereiken, dan ben je bij Krachtcentrale Zwolle aan het juiste adres.

Wij geloven niet in begeleiding die voor iedereen ongeveer hetzelfde is. Jouw begeleider moet passen bij jou en bij jouw doelen. We vertellen je graag meer wat de resultaten dan voor jou kunnen zijn. Of het nu gaat om afvallen of om spiergroei.

Werken aan meer spiermassa met een Personal Trainer

Mensen gaan trainen met een personal trainer om sneller een sportdoel te bereiken. Eén van de meest voorkomende doelen is het kweken van meer spieren. Dit kan omdat je beter wilt presteren in een bepaalde sport maar ook vanwege het esthetische effect.

Stevige schouders en een brede borst passen nu eenmaal in het schoonheidsideaal van veel mannen (en vrouwen). Dit is al jaren zo en zal ook altijd zo blijven.

Onze personal trainers weten dan ook precies hoe je als man moet trainen en leven om zo snel als verantwoord is meer spiermassa te kweken. We zorgen ervoor dat jij goede progressie boekt, maar dat dit wel op een manier gebeurt die geen blessures of klachten oplevert.

Personal training mannen
Tijdens de trainingen richten we ons op de juiste oefeningen met de juiste intensiteit en afwisseling om jouw spieren maximaal te stimuleren om te groeien. Daarnaast helpen we je met advies op het gebied van voeding en rust zodat je ook jouw lichaam de kans geeft om te herstellen en te groeien.

We kunnen de door jou gewenste accenten leggen, zodat je meer aandacht geeft aan bepaalde spiergroepen wanneer jij dit wenst. Natuurlijk gebeurt dit altijd op een verantwoorde wijze want we letten altijd op de balans in je lichaam en zullen ons nooit volledig op één spiergroep richten.

Personal training voor mannen om af te vallen

Het overtollige gewicht bij mannen zit vaak rondom de buik. Dit kan bij vrouwen heel anders zijn. Daarnaast is ook nog eens het mannelijk metabolisme anders dan dat van vrouwen. Genoeg redenen dus om als man ook anders te trainen dan dat vrouwen dit doen.

Onze personal trainers weten exact hoe je als man gewicht verliest. En hoe je dit op zo’n manier kunt doen dat dit verantwoord gebeurt en dat het gewicht ook niet zomaar terugkomt. Door op de juiste manier te trainen, kun je het afvallen flink versnellen en ervoor zorgen dat het overtollige gewicht niet alleen verdwijnt maar dat een deel ook nog eens wordt omgezet in spiermassa.

Personal training mannen

Personal Training voor mannen bij Krachtcentrale Zwolle

Door met onze personal trainers aan de slag te gaan bereik je jouw doelen niet alleen sneller, maar ook nog eens op een duurzame manier. Want je wilt niet alleen heel snel aankomen of afvallen, je wilt ook dat dit effect blijft.

Personal training voor mannen bij Krachtcentrale Zwolle betekent dat je met een ervaren begeleider aan de slag gaat die volledig is gericht op jouw doelen. Door het samen trainen boek je sneller progressie en leer je steeds meer over jouw lichaam en over de juiste manier van trainen.

Onze personal trainers begeleiden heel veel mannen bij het bereiken van hun doelen, ongeacht het niveau waarop zij starten. Want iedereen die beslist om serieus te gaan trainen met een personal trainer, die komt dichter bij zijn doelen.

Wij begeleiden je hier heel graag bij!

Waar kan je ons vinden?

Krachtcentrale heeft verschillende locaties

(Klik op de plaatsnaam om naar de locatiepagina te gaan)

Zwolle

Boerendanserdijk 47
8024 AE Zwolle

Zonnebloemstraat 31
8012 XH Zwolle

Heino

Oosteinde 5
8141 AR Heino

C.Huygensstraat 3
8141 GMHeino

Raalte

Tjalkstraat 2
8102 HG Raalte

Landrechtweg 4
8103 PA Raalte

Lifgerusstraat 1A
8102 GE Raalte

Wapenveld

Kwartelweg 1a
8191 AP Wapenveld

Waar kan je ons
vinden?

Om Krachtcentrale te kunnen realiseren was Victorium de enige échte passende locatie;
aan de sportboulevard van Zwolle, naast het voetbalstadion van PEC en naast de
thuisbasis voor de Landstede Hammers.