085-7925041 [email protected]

Combineer de kracht van een diëtist en personal trainer voor maximaal resultaat

Iedereen die een keer in een sportschool is geweest, heeft de term wel eens voorbij horen komen: “Voeding is voor xx% verantwoordelijk voor het resultaat”. De precieze hoeveelheid varieert van 50% tot 90%, maar de boodschap is duidelijk: voeding is heel belangrijk bij het behalen van je sportdoelen.

Het verleggen van sportieve grenzen en het behalen van jouw sportieve doelen, dat is waar Krachtcentrale voor staat. Wij bieden dus ook die begeleiding die jou hiertoe in staat stelt. Dat is dus niet alleen de mogelijkheid tot goed en gericht trainen, maar ook ondersteuning op het gebied van voeding.

In dit artikel vertellen we je meer over hoe een diëtist en een personal trainer elkaar aanvullen zodat jij je maximaal kunt verbeteren en kunt presteren.

Waarbij helpt een diëtist je?

We weten allemaal wel dat het belangrijk is om groente te eten en dat we voorzichtig moeten zijn met vet en suiker. Wat extra kwark en bananen, maar iets minder fastfood, voor zo’n boodschap hoeft je niet naar een diëtist. Een diëtist kan je helpen met voedingsschema’s die volledig zijn afgestemd op jouw behoefte en jouw doelen.

Dat betekent inzicht in wat jouw lichaam nodig heeft en wanneer het dit nodig heeft. Gecombineerd met hoe je je lichaam hierin kunt voorzien en allerlei tips en handigheidjes om dit vervolgens ook goed in je leven te kunnen integreren.

Je komt dus niet bij onze diëtisten voor algemeen advies. Bij Krachtcentrale helpen de diëtisten je met gepersonaliseerde schema’s die volledig zijn afgestemd op jouw situatie en jouw doelen. Dat betekent dat je met input nog veel sneller resultaat kunt behalen en dat doelen kunt verleggen. Want goede voeding is de basis van groei en van betere prestaties.

Of het nu gaat om extra kracht, gewichtsverlies of het zetten van een nieuw PR. Met gebalanceerde voeding komen jou doelen veel dichterbij. Dit geldt niet alleen voor mensen die al gezond zijn, maar ook voor mensen die worstelen met hun gezondheid.

Wanneer je last hebt van bepaalde allergieën of intoleranties, dan kan een diëtist je helpen bij het kiezen van geschikte alternatieve voeding.

Personal Trainer Dietist

De combinatie van een diëtist met een personal trainer

De diëtist kan je dus voorzien van precies die voeding, die jouw lichaam nodig heeft. Dit heeft een enorm effect op je lichaam en prestaties. Je kunt dit effect nog verder versterken, door een tweede professional in te zetten. De personal trainer kan je namelijk helpen om jouw lichaam zo te prikkelen, dat die goede voeding ook volledig wordt benut.

Juist wanneer je gericht traint en goed eet, dan bereik je veel sneller resultaat. Door te leren van en te werken met verschillende professionals, kun jij profiteren van heel veel kennis. En doordat je met een personal trainer samen traint, zorgt deze er ook nog eens voor dat je je beter aan je voornemens houdt.

De combinatie van het regelmatig doen van goede oefeningen, samen met voeding die op jou is afgestemd, is heel krachtig. Je zult versteld staan van wat je in 4-12 weken kunt bereiken wanneer je met echte professionals werkt.

Maak gebruik van onze specialisten bij Krachtcentrale Zwolle

Ons centrum is gericht op sport en gezondheid. Wij bieden je werkelijk alles wat je kunt bedenken op het gebied van sport, prestaties en gezondheid. Of het nu gaat om personal training of een sportpsycholoog, of een inspanningstest of diëtist. Krachtcentrale Zwolle biedt je deze faciliteiten.

Je kunt ons altijd bellen of mailen voor meer informatie. Natuurlijk kun je ook gewoon een keertje langskomen, dan laten we graag zien wat we allemaal in huis hebben. Of maak direct een afspraak, wanneer je nu wilt beginnen met het bereiken van jouw sportieve doelen.

Waar kan je ons vinden?

Krachtcentrale heeft verschillende locaties

(Klik op de plaatsnaam om naar de locatiepagina te gaan)

Zwolle

Boerendanserdijk 47
8024 AE Zwolle

Zonnebloemstraat 31
8012 XH Zwolle

Heino

Oosteinde 5
8141 AR Heino

C.Huygensstraat 3
8141 GMHeino

Raalte

Tjalkstraat 2
8102 HG Raalte

Landrechtweg 4
8103 PB Raalte

Lifgerusstraat 1A
8102 GE Raalte

Wapenveld

Kwartelweg 1a
8191 AP Wapenveld

Waar kan je ons vinden?

Om Krachtcentrale te kunnen realiseren was Victorium de enige échte passende locatie; aan de sportboulevard van Zwolle, naast het voetbalstadion van PEC en naast de thuisbasis voor de Landstede Hammers.