085-7925041 [email protected]

Sneller je doelen bereiken met personal training in Zwolle

Op zoek naar passende personal training in de buurt van Zwolle? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Voor ieder niveau hebben wij training op maat. 

Sneller je doelen bereiken met personal training in Zwolle

Er is een groep mensen die in de ochtend enthousiast uit bed stapt omdat ze lekker gaan trainen. Vol goede moed zijn ze stipt op tijd in de sportschool, waar ze zonder afleiding precies volgens schema hun oefeningen perfect uitvoeren.

Dit groepje is echter klein (heel klein vaak). Want laten we eerlijk zijn, de meeste van ons hebben niet altijd zin om te trainen en zijn ook nog eens niet zo stipt met hun oefeningen in de sportschool. Het gevolg is dat trainingen soms worden overgeslagen en dat de gymsessies regelmatig niet volgens het boekje gaan.

Hierdoor boek je veel minder progressie dan je zou willen. Terwijl dit eigenlijk helemaal niet zo hoeft te zijn. Want met een personal trainer heb je zowel een stok achter de deur, als iemand die je helpt bij het optimaal trainen wanneer in de gym bent. Met een personal trainer bereik je zo veel sneller je doelstellingen.

We vertellen je graag meer waarom Krachtcentrale Zwolle voor jou de ideale plaats is om met een personal trainer aan jouw persoonlijke doelen te werken.

personal training zwolle
personal training in zwolle

Is personal training voor iedereen geschikt?

Ja, absoluut! Personal training op zichzelf heeft niets te maken met wat jouw niveau op dit moment is of wat jouw doelen zijn. Want personal training is persoonlijk, dus volledig op jou afgestemd. De personal trainer zorgt ervoor dat jij realistische doelen stelt die passen bij jouw niveau. Daarna gaan jullie daar samen mee aan de slag om die doelen ook te halen en weer nieuwe doelen te stellen.

Je kunt dus voor een personal trainer kiezen wanneer je een nieuw PR wilt zetten. Maar je kunt ook met een personal trainer aan de slag, wanneer je zelf nog niet zo goed weet hoe jij het beste kunt gaan sporten. Zowel beginners als gevorderden kunnen dus veel baat hebben bij een personal trainer.

Naast dat het niveau heel erg kan verschillen, kunnen ook de doelen anders zijn. Of je nu wilt afvallen, fitter worden of juist in gewicht wilt aankomen. Het is allemaal mogelijk omdat de personal trainer zich volledig op jou afstemt.

Hoe personal training in Zwolle er bij Krachtcentrale uit ziet

Personal training is veel meer dan alleen samen met iemand trainen. Je gaat aan de slag met een specialist die ervoor zorgt dat jij het maximale uit je training haalt.

Om dit te kunnen doen, is er eerst een intake. Hierin wordt duidelijk wat jouw doelen zijn. Maar we kijken ook naar jouw gezondheidsprofiel. Hiervoor doen we een aantal metingen die precies laten zien waar je op dat moment staat. Dit is niet alleen een mooi uitgangspunt, het is ook een goede basis waaraan we later jouw progressie kunnen afmeten.

Met de informatie die we verzamelen met de intake, maken we een gericht programma. Dit programma is afgestemd op jouw situatie en op jouw doelen. Dit programma is niet statisch maar we werken het steeds bij naarmate je vooruitgang boekt.

Het is ook heel belangrijk dat we regelmatig evalueren. We doen op vaste tijden metingen om jouw progressie nauwkeurig in kaart te brengen. Zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw trainingsschema altijd passend is.

Vanzelfsprekend word je tijdens het sporten ook bijgestaan door iemand die niet alleen weet wat jouw doelen en schema zijn, maar die ook de fijne kneepjes van alle oefeningen kent. Hierdoor is de kans op blessures, overtraining en op verloren tijd veel kleiner.

En natuurlijk zit er iemand op je te wachten in de sportschool, dus dat is altijd een extra motivatie om toch te gaan!

Starten met personal training in Zwolle met Krachtcentrale

Naast wetenschappelijk opgeleide PT’ers hebben we ook een hypermoderne gym die van alle apparaten is voorzien. Je gaat dus aan de slag met een trainer die alles weet van hoe iemand in jouw situatie moet trainen. Alle materialen die je kunt wensen zijn ook aanwezig. Niet voor niets begeleiden wij zowel mensen die terugkomen na een operatie als topsporters die hun grenzen willen verleggen.

Personal training bij Krachtcentrale Zwolle betekent dan ook een combinatie van sportkennis, medische kennis, aandacht en een fijne gym.

We zijn echt trots op sportschool en onze personal trainers, dus we vertellen je er heel graag meer over. Bel of mail gerust voor meer informatie. Of kom gewoon direct even langs om een kijkje te nemen. We helpen je graag verder!

Waar kan je ons vinden?

Krachtcentrale heeft verschillende locaties

(Klik op de plaatsnaam om naar de locatiepagina te gaan)

Zwolle

Boerendanserdijk 47
8024 AE Zwolle

Zonnebloemstraat 31
8012 XH Zwolle

Heino

Oosteinde 5
8141 AR Heino

C.Huygensstraat 3
8141 GMHeino

Raalte

Tjalkstraat 2
8102 HG Raalte

Landrechtweg 4
8103 PA Raalte

Lifgerusstraat 1A
8102 GE Raalte

Wapenveld

Kwartelweg 1a
8191 AP Wapenveld

Waar kan je ons
vinden?

Om Krachtcentrale te kunnen realiseren was Victorium de enige échte passende locatie;
aan de sportboulevard van Zwolle, naast het voetbalstadion van PEC en naast de
thuisbasis voor de Landstede Hammers.