085-7925041 [email protected]

Hoe ziet een complete sportschool in Zwolle eruit?

Niemand zit er op te wachten dat je ellenlang moet wachten op een apparaat of dat je eigenlijk niet de oefening kunt doen die je wilt doen.

Een sportschool hoort voldoende beschikbare apparatuur te hebben, die jou op allerlei mogelijke manieren kan helpen jouw sportieve doelen te bereiken.

Een complete sportschool heeft niet alleen die beschikbare apparatuur, maar ook voldoende beschikbare medewerkers met verstand van zaken. Die jou verder kunnen helpen wanneer je iets nodig hebt.

Maar een moderne complete sportschool heeft nog meer in huis. Want dit bovenstaande is de basis. Dit is heel belangrijk, maar echt pas de basis. Een serieus complete sportschool heeft ook allerlei andere disciplines in huis. Een breed aanbod van lessen, specialisten zoals sportartsen of inspanningsfysiologen en nog veel meer.

Krachtcentrale Zwolle biedt je dit allemaal, plus nog een heleboel meer. Ons centrum is 100% gericht op het behalen van jouw doelen. Wij verzekeren je, dat we alles bieden wat jij sportief kunt wensen. Een meer complete sportschool in Zwolle dan Krachtcentrale, ga je dan ook niet vinden.

Onze basis: Een zeer goed ingerichte complete sportschool

We noemen onze sportschool: De Gym. De Gym is een sportschool waar iedereen zich thuis voelt, wat je niveau ook is. Of je nu sport op hoog (top)niveau of net bent begonnen, wij bieden je alles wat je zoekt. Wanneer jij een doel hebt, dan helpen wij je dit te verwezenlijken.

Je kunt bij ons terecht voor kracht, conditie en uithoudingsvermogen. We hebben dus zowel een complete inrichting voor fitness als voor cardio. In ons fitness gedeelte vind je dumbbells, rekken, banken en stangen met alle mogelijke gewichten. We hebben ook de apparaten die je nodig hebt om gericht spieropbouw te trainen.

Naast het krachtgedeelte, zijn we bijzonder volledig uitgerust met allerlei mogelijkheden voor cardio of andere gerichte training. We hebben vanzelfsprekend loopbanden, hometrainers, roeitrainers en crosstrainers. Maar ook kettlebells, ropes, slam balls en allerlei andere hulpmiddelen of apparaten. We hebben daarnaast de meest nieuwste apparatuur van Keiser en Technogym.

Wij zijn er trots op dat ons materiaal hypermodern, in uitmuntende staat en bijzonder compleet is. Dit allemaal in een ruime gym die schoon is en waar we relaxte muziek draaien.

Gym-Krachtcentrale

Alle mogelijk ondersteuning en extra’s in Zwolle

Maar de sportschool van Krachtcentrale Zwolle biedt je nog meer. We hebben een breed schema met allerlei groepslessen en diverse vormen van ondersteuning. Je kunt lekker zelf aan de slag, maar je kunt ook meedoen met groepen of met een specialist aan de slag gaan.

Dit betekent dat je kunt trainen met een personal trainer of met allerlei verschillende coaches, therapeuten of andere specialisten. Onze specialisten kunnen je op elk mogelijk gebied begeleiden of je nu bezig bent met beter presteren of met het verbeteren van jouw gezondheid.

Wanneer je zeker wilt zijn dat je verantwoord sport en dat je het meeste uit jezelf haalt, dan kun je bij ons ook terecht voor alle mogelijke sportkeuringen. Dit zijn testen waarbij een arts je precies zal vertellen hoe je er lichamelijk voorstaat en waar jouw lichaam met de juiste ondersteuning toe in staat is.

Welkom bij Krachtcentrale, de meest complete gym van Zwolle

Wij bieden je alles wat een sportschool, maar te bieden heeft. Een prettige plek, moderne apparatuur, alle vormen van ondersteuning en begeleiding op maat.

Het enige dat je zelf moet doen, is langskomen en je daarna inschrijven. Laat je inspireren door de sportieve sfeer en mensen om je heen die aan hun gezondheid en/of prestaties werken. Wij bieden je alle faciliteiten, maar jij moet het eerste stapje zetten.

Dat kun je doen door een belletje of berichtje dat je een keer wilt langskomen. Wij laten je namelijk graag alles zien wat we te bieden hebben. Dus neem contact met ons op, want wij bieden je de meest complete sportschool van Zwolle (en misschien wel heel Nederland…).

Waar kan je ons vinden?

Krachtcentrale heeft verschillende locaties

(Klik op de plaatsnaam om naar de locatiepagina te gaan)

Zwolle

Boerendanserdijk 47
8024 AE Zwolle

Zonnebloemstraat 31
8012 XH Zwolle

Heino

Oosteinde 5
8141 AR Heino

C.Huygensstraat 3
8141 GMHeino

Raalte

Tjalkstraat 2
8102 HG Raalte

Landrechtweg 4
8103 PB Raalte

Lifgerusstraat 1A
8102 GE Raalte

Wapenveld

Kwartelweg 1a
8191 AP Wapenveld

Waar kan je ons vinden?

Om Krachtcentrale te kunnen realiseren was Victorium de enige échte passende locatie; aan de sportboulevard van Zwolle, naast het voetbalstadion van PEC en naast de thuisbasis voor de Landstede Hammers.